Vind jouw flow met coaching van Sterke Basis Scant

Wanneer je in de flow zit, heb je een duidelijk doel voor ogen. Je weet goed wat je wilt en bent overtuigd dat je jouw doel gaat behalen. Je zet gerichte stappen die je verder helpen en beleeft veel plezier aan het zetten van deze stappen. De tijd vliegt voorbij en je voelt veel energie. Wanneer je dit gevoel niet ervaart, lukt het je niet om je 100% te geven. Je loopt wellicht vast, hebt het gevoel stil te staan. Je past je voortdurend aan, aan de verwachtingen die anderen van je hebben. Maar echt gelukkig voel je je niet. Ervaar jij dit ook? Dan wil ik je graag helpen. Bereik jouw flow in Arnhem met de coaching van Sterke Basis Scant.

Doe jij wat jij het allerliefste wilt?

Een confronterende vraag misschien, maar doe jij écht datgene wat jou gelukkig maakt? Wanneer het antwoord ‘nee’ is, nodig ik je uit om eens na te denken over de aspecten in jouw leven die je niet gelukkig (meer) maken. Het kan van alles zijn. Misschien haal je geen energie meer uit jouw baan of zit je vast in een ongelukkige relatie. Wat houdt je tegen om voor verandering te gaan? Wat heb jij nodig om jouw leven met meer flow te leven? Sterke Basis Scant is er speciaal voor de ondernemende vrouw die in contact wil komen met haarzelf, haar innerlijke verlangens. Samen gaan we op zoek naar jouw vuur, jouw innerlijke kern, waar jouw verlangen, passie en potentie verstopt zitten.

Over Sterke Basis Scant

Sterke Basis Scant in Arnhem is een initiatief van Gaby Jurczyk. Binnen mijn bedrijf begeleid ik ondernemende vrouwen die een diepere verbinding willen maken met hun levenskracht en (weer) in een flow willen zitten. Levenskracht wil zeggen jouw essentie, authenticiteit, potentieel, passie, oerkracht en levensmissie. Jouw levenskracht is in feite een combinatie van alle zaken die jou uniek maken en je wegwijs maken op het pad naar een leven in balans.

Gratis kennismakingsgesprek

Graag laat ik jou tijdens een kennismakingsgesprek kennis maken met de scantechnologie die ik gebruik, om je vervolgens de flow van het geluk te helpen vinden. Wil je meer weten over Sterke Basis Scant of over hoe jij flow kunt bereiken? Neem gerust contact met me op voor meer informatie of het maken van een gratis kennismakingsgesprek. Hiervoor kun je me bellen op 085-8889914 of een bericht achterlaten.

Twijfel niet langer

Gun jezelf de zoektocht naar de kracht in jezelf!

Contactformulier