Verbeter jouw performance met Sterke Basis Scant

Hoe zit het met jouw performance? Draag jij precies het beeld van jezelf uit naar buiten toe? Of doe je je soms anders voor, om anderen te pleasen misschien? Wanneer je de wens hebt om beter te leren functioneren in een wereld waar soms veel van je gevraagd wordt, ben je bij Sterke Basis Scant aan het juiste adres. Samen gaan we op zoek naar jouw ware zelf, onderzoeken we waar jouw passie en vuur ligt en werken we samen toe aan een betere performance in Arnhem.

Coaching van Sterke Basis Scant is de krachtigste manier om te onderzoeken wat er precies in jou speelt. Wat zijn jouw behoeften en handel je daar ook naar? Wanneer jij handelt naar jouw behoeften en verlangens, zul je merken dat je meer energie voelt en meer voldoening haalt uit de dingen die jij doet. Wil jij verder komen dan waar je nu bent? Dan help ik je graag bij het verbeteren van jouw performance!

Dichter bij jouw kern

Tijdens coaching op het gebied van performanceverbetering gaan we in op jouw onzekerheden en twijfels. Ook geven we de volle aandacht aan gebeurtenissen die ervoor hebben gezorgd dat je teleurgesteld bent en wellicht zelfs wel boos. Stapje voor stapje komen we daardoor dichter bij jouw kern, ontdek je wat er precies in je omgaat en waarom je doet zoals je doet. We zorgen er samen voor dat jij weer achter het stuur kunt kruipen, en handelt op een manier waar jij zelf helemaal achter staat. Dit proces leidt uiteindelijk tot meer productiviteit, effectiviteit en beter functioneren. Je zult meer plezier en voldoening ervaren, waardoor je nog gerichter kunt toewerken naar jouw doelen.

Over Sterke Basis Scant

Mijn naam is Gaby Jurczyk, coach voor ondernemende vrouwen die een diepere verbinding willen maken met hun levenskracht. Met levenskracht bedoel ik jouw essentie, authenticiteit, potentieel, passie, oerkracht en levensmissie. Het zijn in feite alle zaken die jou uniek maken en je sturing geven naar een uitgebalanceerd leven.

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens een gratis eerste gesprek laat ik jou graag kennis maken met de scantechnologie van Sterke Basis Scant in Arnhem, om vervolgens toe te werken naar een leven vol vitaliteit, flow en performance. Wil je meer weten, neem dan gerust contact met me op. Je bent van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek. Je kunt me bellen op 085-8889914 of een bericht sturen.

Twijfel niet langer

Gun jezelf de zoektocht naar de kracht in jezelf!

Contactformulier