Een methode gericht op persoonlijk leiderschap voor een snelle en blijvende transformatie

Door middel van de coaching op het gebied van persoonlijk leiderschap in Arnhem van Sterke Basis Scant kom je erachter welk potentieel er in jou schuilt. Verlang jij naar een diepere verbinding met jouw levenskracht? Wil jij graag een beter energielevel, zodat je alles uit jezelf kunt halen? Het coachingstraject van Sterke Basis Scant helpt de ondernemende vrouw in contact te komen met haar kracht. Ben jij klaar voor een snelle en blijvende transformatie?

Misschien heb je wel moeite om jouw energielevel te managen of zit je zelfs tegen een burn-out aan. Je voelt je overprikkeld en doet je best om alle ballen omhoog te houden. De omgeving ziet een hardwerkende vrouw, maar hoe zie jij jezelf? Kom dichterbij je essentie en authenticiteit en hervind de controle om jouw potentieel te gaan benutten. Tijdens het Sterke Basis Scant-traject breng ik jou in contact met jouw kern en help ik jou verbinding te maken én te houden met jouw levenskracht.

Over Sterke Basis Scant

Mijn naam is Gaby Jurczyk en ik begeleid ondernemende vrouwen die een diepere verbinding willen maken met hun levenskracht. Bevrijd jouw essentie, authenticiteit, potentieel, passie, oerkracht en levensmissie. Het zijn in feite alle zaken die jou uniek maken en je sturing geven naar een uitgebalanceerd leven. En wanneer je handelt vanuit jouw levenskracht, zul je uiteindelijk persoonlijk leiderschap gaan opmerken.

De redenen om te starten met een coachingstraject op het gebied van effectief leiderschap in Arnhem is voor iedereen anders. Je staat bijvoorbeeld voor de uitdaging om een betere balans te creëren tussen geven en nemen. Wanneer je te gedreven bent, kan dit leiden tot uitputting en oververmoeidheid. Je kunt het gevoel hebben je steeds te moeten aanpassen aan situaties en mensen. Je kunt overprikkeld raken en de neiging hebben steeds maar door te gaan, ook al kun je niet meer. Wil jij…:

  • …meer energie ervaren?
  • …weten wanneer je moet vertragen of versnellen?
  • …een sterkere verbinding met jouw eigen, unieke kern?
  • …beter kunnen omgaan met prikkels?

Het coachingstraject van Sterke Basis Scant bevrijd je levenskracht en helpt je deze doelen te bereiken.

De persoonlijk leiderschapstrajecten van Sterke Basis Scant

Zowel particulieren als professionals zijn van harte welkom bij Sterke Basis Scant. Ik bied vier soorten trajecten aan, gericht op het bereiken van persoonlijk leiderschap, vitaliteit, flow en performance.

Gratis kennismakingsgesprek

Graag ga ik samen met jou op zoek naar jouw levenskracht, om vervolgens toe te werken naar een intens en harmonieus leven. Wil je onderzoeken of een training op het gebied van vitaliteit, flow en performance in Arnhem iets voor je is? Je bent van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek. Je kunt me voor een afspraak of meer informatie bellen op 085-8889914 of een bericht sturen.

Twijfel niet langer

Gun jezelf de zoektocht naar de kracht in jezelf!

Contactformulier