Ervaar meer vitaliteit door Sterke Basis Scant

Bij vitaliteit gaat het om levenskracht. Wanneer je levenskracht voelt, zit je lekkerder in je vel, heb je meer energie en drive om dingen te ondernemen en lukt het je beter om je leven in te richten op jouw manier. Wanneer je geen energie hebt en je geblokkeerd voelt, zul je merken dat het je niet lukt om de volgende stap te zetten. Sterke Basis Scant biedt coaching op het gebied van vitaliteit in Arnhem en helpt je bij het vinden van jouw potentie. Samen zorgen we ervoor dat jij weer de regie kunt nemen over jouw leven.

Verbinding met jouw levenskracht

Door bepaalde gebeurtenissen uit het verleden, of misschien zelfs wel het heden, kan het zo zijn dat je je energie niet meer voelt stromen. Je bent als ware geblokkeerd. Hoe graag je misschien ook verder wilt, andere beslissingen wilt nemen, het lukt je maar niet. Het kan voelen alsof je jezelf kwijt bent, niet meer goed weet wat je wilt en wat je kunt. Je kunt je onzeker gaan voelen, waardoor je de dingen die goed voor je zijn niet meer onderneemt.

En dan komt daar een moment dat je tegen een muur loopt. Je letterlijk stilstaat, terwijl je heel graag verder wilt. Wanneer jij dit ervaart, wil ik je graag helpen. Ik breng je in contact met jouw unieke kern en help jou verbinding te maken én te houden met jouw levenskracht.

Over Sterke Basis Scant

Ik ben Gaby Jurczyk en als vitaliteitscoach begeleid ik ondernemende vrouwen die een diepere verbinding met hun levenskracht willen maken. Met levenskracht wordt bedoeld jouw essentie, authenticiteit, potentieel, passie, oerkracht en missie in het leven. In feite alle zaken die jou uniek maken, en die je de weg wijzen naar een uitgebalanceerd leven.

Gratis kennismakingsgesprek

Graag laat ik jou tijdens een kennismakingsgesprek kennis maken met de scantechnologie, om vervolgens toe te werken naar een leven vol vitaliteit. Zowel vitaliteit op de werkvloer als vitaliteit in je privéleven. Wil je meer weten over mij of de trainingen die ik geef? Neem gerust contact met me op. Je bent van harte welkom bij mij in Arnhem voor een gratis kennismakingsgesprek. Bel gerust naar 085-8889914 of stuur me een bericht.

Twijfel niet langer

Gun jezelf de zoektocht naar de kracht in jezelf!

Contactformulier